Dakterrassen

Isoroks Dakbestratingen is dé specialist in het aanbrengen van verschillende soorten en formaten tegels op diverse systemen. Niet alleen voor de zakelijke klant, maar ook voor de particuliere klant.

Dakterrassen

Je woonkamer verlengen naar buiten, wie wil dat nou niet? We hebben vele soorten, kleuren en maten tegels om dit te realiseren! Door het plaatsen van tegels (al dan niet op een passend ophoogsysteem) ontstaat een gelijkvloers en prachtig dakterras waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

Kosten dakterras met tegels:

Veel mensen vragen zich af, wat kost nou eigenlijk zo’n dakterras?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren, hieronder opgesomd:

  • Het formaat en het soort tegel. Gaat de voorkeur uit naar een standaard betontegel, een Dreentegel in grijze kleur, basiskleur of luxe deklaag of misschien wel een luxe keramische tegel? Wordt er dan ook nog gekozen voor een standaard formaat van 50×50 cm of 60×60 cm of wellicht een grootformaat tegel of met een minder gangbare afmeting. Al deze zaken hebben invloed op de prijs.
  • De grootte, vorm en ligging van het terras. Een groot rechthoekig/vierkant dakterras is makkelijker aan te leggen dan een klein terras. Ook de vorm van het terras is van belang, schuine randen zorgen bijvoorbeeld voor meer/ingewikkelder zaagwerk. Is het dakterras gelegen aan een smalle steeg of drukke winkelstraat waardoor het lastig is de tegels te bevoorraden of ligt het dakterras in een gebied wat vrij toegankelijk is. Ook dit speelt een belangrijke rol in de prijsvorming.
  • Met de ondergrond mee of waterpas? Wilt u de tegels het afschot van het dak laten volgen of wilt u deze waterpas gelegd hebben? Ook dit is een belangrijke factor.

Isoroks brengt verschillende soorten tegels aan op:

  • Terrassen
  • Dakterrassen
  • Grote pleinen
  • Balkons
  • Platte daken

Deze tegels worden geplaatst op diverse ophoogsystemen. Hierdoor ontstaat er dus bijvoorbeeld dakterrassen of galerijophoging.  Of het nu gaat om het aanbrengen van Dreentegels, betontegels of parkeerdaktegels, bij ons kan het allemaal!

De historie van Isoroks Dakbestratingen bv ligt in het isolatie wereldje maar ondertussen zijn wij al een aantal jaren gespecialiseerd in dakbestrating, in de volksmond genoemd het plaatsen van daktegels.