ISOROKS DAKBESTRATNG

ISOROKS DAKBESTRATINGEN B.V brengt verschillende soorten tegels aan op terrassen, dakterrassen, grote pleinen, balkons, platte daken enzovoorts. Deze tegels worden geplaatst op diverse ophoogsystemen. Hierdoor ontstaat er dus bijvoorbeeld balkonophoging of galerijophoging.

Isoroks Dakbestratingen is gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende soorten en formaten tegels op diverse systemen. De tegels worden toegepast op dakterrassen, grote pleinen, balkons, platte daken, galerijen en ga zo maar door.

Van een simpele betontegel tot Dreentegels, keramische tegels, parkeerdaktegels, windhoektegels, het kan allemaal!

Vooral bij galerijen is de toegankelijkheid voor bewoners erg belangrijk. Drempels bij woningen vormen vaak obstakels voor senioren en mindervaliden. Wij kunnen door middel van galerijophoging ervoor zorgen dat de tegels op de galerij op dezelfde hoogte komen te liggen als de dorpel. Hierdoor voorkomen/verdwijnen hoge instappen bij de deuren. Dit maakt woningen ook geschikt voor deze doelgroep en zorgt ervoor dat deze langer zelfstandig kunnen wonen.

Ook voor de particuliere klant staan wij klaar!

Zou u graag willen weten wat het voor u kost, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! Dit kan via het contactformulier op de website of per e-mail via info@isoroks.nl. Wij zien uw aanvraag graag verschijnen!