Tim Bomers

‘Wij als Betonrestore werken erg prettig samen met Isoroks! Zij ontzorgen ons op het gebied van montage van en onderhoud aan diverse tegeldekken, variërend van kleine loopdekken tot het grootste parkeerdak van Europa! Hierbij zijn goede communicatie, flexibiliteit en kwaliteit begrippen die Isoroks kenmerken en waardoor wij hen graag als partner benaderen.’

C.A

Professioneel en vakkundig bedrijf. Geven goed advies en hebben een ruim assortiment. Er wordt ruim de tijd genomen om de verdeling van de tegels te bespreken. De dakterrastegels worden netjes en zorgvuldig door vaklieden met kennis gelegd. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.

Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Een zeer tevreden klant.

Frank Janssen

Al enige jaren werken wij zeer prettig en regelmatig samen met Isoroks. Zij kenmerken zich door vakkundigheid, betrouwbaarheid en immer middels een constructief en aangenaam dialoog. Zij doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen!

Van Hoek Dakbedekkingen BV

Cees Willemse

Vooraf worden de verschillende opties besproken en getoond en ook wordt goed uitgelegd hoe het werkt.

Professionele vakmensen plakken eerst alles af, de lift de gang etc, alle afval wordt meegenomen, daarna wordt zorgvuldig alles aangebracht en overlegt als er kleine wijzigingen zijn. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Voor en na

 

Matheus van den Eedenstraat 20
4711 CD Sint Willebrord
info@isoroks.nl
0165 384914
06 53793491