ISOROKS DAKBESTRATINGEN B.V.


levert capaciteit en kwaliteit

leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen…

Zoals de naam al doet vermoeden ligt de historie van ISOROKS DAKBESTRATINGEN B.V.  in het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden. Een klantgerichte houding en de bereidheid om zaken aan te pakken die voor anderen te zwaar zijn hebben er toe geleid dat onze activiteiten zijn verbreed. Van industriële isolatie naar dakisolatie en de afgelopen jaren een gestage groei in dakbestrating.

De markt ziet ons inmiddels als specialisten op het gebied van dakbestrating.

Dakbestrating

Isoroks dakbestrating

ISOROKS DAKBESTRATINGEN B.V.  beschikt over een goed team met gemotiveerde en vakbekwame medewerkers. Medewerkers die van aanpakken weten en kwaliteit willen leveren. Op basis van deze kwaliteiten is ISOROKS DAKBESTRATINGEN B.V in de loop der jaren een vaste partner geworden van o.a. Zoontjens voor de aanleg, onderhoud en renovatie van dakbestratingen voor daktuinen, parkeerdaken en de ophoging van galerijen. ISOROKS DAKBESTRATINGEN B.V voert ook rechtstreeks voor diverse dakdekkers en particulieren werkzaamheden uit.

Kiest u voor een goed product dan bent u er nog niet helemaal, want vakmanschap is schaars tegenwoordig. Een strak betegeld dak is echt een vak! ISOROKS DAKBESTRATINGEN B.V levert capaciteit en kwaliteit.