Isoroks Dakbestratingen bv

levert capaciteit en kwaliteit

Zoals mijn bedrijfsnaam al doet vermoeden, kom ik oorspronkelijk uit de isolatiewereld. In de jaren ’80 zette ik letterlijk en figuurlijk mijn eerste stappen op het platte dak. Van het één kwam het ander: van alleen maar isoleren gingen we steeds meer tegels plaatsen. En voor ik het wist was ik hier, samen met mijn personeel, fulltime mee bezig. Ik belandde in een boeiende wereld en na al die jaren is het alleen maar interessanter geworden.

Diverse mogelijkheden
Door ruimtegebrek gaan we steeds meer óp daken bouwen. Denk bijvoorbeeld aan dakterrassen, gezamenlijke binnentuinen bij appartementencomplexen of aan een parkeerdak. Dankzij de nieuwste technieken en materialen is er zóveel mogelijk! Het blijft iedere keer weer mooi om van niets (of weinig) iets te maken.

Kwaliteit in alles
Voor ons is het normaal om
afspraken na te komen, kwaliteit te leveren, oplossingsgericht te werken, de klant te ontlasten en niets uit de weg gaan. En kunnen we, om wat voor ’n reden dan ook, je niet helpen, dan zeggen we dat eerlijk. Want ook nee is een antwoord! Wij gaan altijd voor kwaliteit en onze lat ligt hoog. Dit eisen we van onszelf, ons personeel én ook van ons materiaal. Dat is de reden dat zo’n 95% van ons assortiment van Zoontjens komt. Gewoon, omdat het goed is en heel veel mogelijkheden biedt. Sinds het begin van ons bestaan werkten we veel op projecten van Zoontjens. Dit is nog steeds zo en de laatste jaren is daar een groot aantal gerenommeerde dakbedekkers en bouwbedrijven bijgekomen.

Mijn liefde voor dakbestrating heb ik doorgegeven aan mijn dochter Angela. Ik vind het bijzonder dat wij, sinds haar toetreding tot het bedrijf in 2012, samen Isoroks runnen. We voelen ons beiden bevoorrecht dat we dit kunnen doen. En hopelijk kunnen we dit nog heel lang samen blijven doen.

De markt ziet ons inmiddels als specialisten op het gebied van dakbestrating.

Isoroks Dakbestratingen bv beschikt over een goed team met gemotiveerde en vakbekwame medewerkers. Medewerkers die van aanpakken weten en kwaliteit willen leveren. Op basis van deze kwaliteiten is Isoroks Dakbestratingen bv in de loop der jaren een vaste partner geworden van o.a. Zoontjens voor de aanleg, onderhoud en renovatie van dakbestratingen voor daktuinen, parkeerdaken en de ophoging van galerijen. Isoroks Dakbestratingen bv voert ook rechtstreeks voor diverse dakdekkers en particulieren werkzaamheden uit.

Kiest u voor een goed product dan bent u er nog niet helemaal, want vakmanschap is schaars tegenwoordig. Een strak betegeld dak is echt een vak! Isoroks Dakbestratingen bv levert capaciteit en kwaliteit.

Matheus van den Eedenstraat 20
4711 CD Sint Willebrord
info@isoroks.nl
0165 384914
06 53793491