Nieuws

Isoroks Dakbestratingen is dé specialist in het aanbrengen van verschillende soorten en formaten tegels op diverse systemen. Niet alleen voor de zakelijke klant, maar ook voor de particuliere klant.

Hart onder de riem
Corona raakt ons allemaal. Om onze waardering te tonen bezochten wij drie zorginstellingen in Sint Willebrord (Heidestede, De Hospice en De Pastorie) om het personeel te verrassen met een taart! Want gá er maar eens aanstaan!! Ook de bewoners trakteerden we met veel plezier

Showterras

“Leuk die foto’s van al die tegels, maar hoe ziet het er nu in het echt uit?” Die vraag behoort nu tot het verleden!! Bij onze loods aan de Korte Hei 29 in Rucphen legden wij namelijk een riant showterras aan. We nemen alle tijd om samen met de klant op zoek te gaan naar de juiste uitvoering.

Billboards

Heb je ons al gezien? Sinds 25 januari 2021 kom je ons op vele plekken in het land tegen. Wij sloten samen met Bereik.nl een overeenkomst voor het jaar 2021.

 

Demonstratie Dreen®Nxt

Binnenkort gaat Zoontjens werken met de nieuwe Dreen®Nxt tegel. Op 19 maart 2021 kregen wij van hun een demonstratie/uitleg betreft de nieuwe tegel. 

Knikmops 100

Met onze nieuwe aanwinst, de Knikmops 100, hebben wij onze mogelijkheden met betrekking tot aanleg, renovatie, onderhoud en herstel van parkeerdaken uitgebreid.