Galerijophoging

Isoroks Dakbestratingen is dé specialist in het aanbrengen van verschillende soorten en formaten tegels op diverse systemen. Niet alleen voor de zakelijke klant, maar ook voor de particuliere klant.

Galerijophoging

Drempels bij oude galerijwoningen vormen vaak onneembare obstakels voor senioren en mindervaliden. Als de entree van deze woningen beter en veiliger begaanbaar worden gemaakt, kunnen de bewoners langer zelfstandig thuis blijven wonen. Om dit te kunnen realiseren, gebruiken we verschillende type tegels om de galerijvloeren op te hogen. Dit doen we snel waardoor de mensen weinig overlast ervaren. De vernieuwde (balkon- of) galerijvloer ziet er weer prachtig uit én het oppervlak is gelijkvloers en dus veilig.

Isoroks brengt verschillende soorten tegels aan op:

  • Terrassen
  • Dakterrassen
  • Grote pleinen
  • Balkons
  • Platte daken

Deze tegels worden geplaatst op diverse ophoogsystemen. Hierdoor ontstaat er dus bijvoorbeeld dakterrassen of galerijophoging.  Of het nu gaat om het aanbrengen van Dreentegels, betontegels of parkeerdaktegels, bij ons kan het allemaal!

De historie van Isoroks Dakbestratingen bv ligt in het isolatie wereldje maar ondertussen zijn wij al een aantal jaren gespecialiseerd in dakbestrating, in de volksmond genoemd het plaatsen van daktegels.